PALINA

Lina Ivarsson startade Palina 2010 – i ren frustration över att det inte gick att finna makeup som både hade bra sminkegenskaper och inte bara var snäll, utan BRA för huden. Med 14 års erfarenhet som makeupartist, mängder av olika makeup-uppdrag och en egen salong i ryggen började Lina jaga sminkfabriker runt om i världen för att skapa produkter som kunde leva upp till hennes höga krav.

Vi kompromissar inte på hudhälsa, därför är all makeup som bär Palinas namn skonsam och bra för din hud. Produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande-/och irriterande ingredienser och berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

Palinas mission är att göra världens bästa skönhetsprodukter. Att ge våra kunder de bästa och de enklaste redskapen för att förstärka sitt bästa jag. Och att ge kunderna tid över till annat.

Med hög kvalitet på pigment och övriga ingredienser ger liten insats stort resultat:
Din makeup sitter en hel dag (minst!). Din hud andas och mår bra. Och sist men inte minst – din hud blir omhändertagen och ser fin ut, ja till och med finare, när du tar bort din makeup.

Makeup från Palina finns till försäljning på salongen, och det går dessutom att boka olika sminkningar som utförs av makeupartist Linda Uhlmann på salongen. Mer info finns här.