1753 Skincare

Jag har i över 10 år bokstavligen varit besatt av hudens hälsa. Jag har ägnat hundratals timmar åt att studera huden och dess komplexitet samtidigt som jag, tillsammans med min mamma, byggde ett Probiotiskt Hudvårdsmärke i Sverige. Det var först nyligen som jag upptäckte kraften hos hudens endocannabinoidsystem. Detta komplexa signalsystem påverkar nästan alla funktioner i vår hud – hela vägen från översta hudlagret (epidermis) ner till hypodermis.  

Endocannabinoidsystemet och dess alla fantastiska funktioner har lagt grunden till 1753 Skincare ( tidigare Floranie Skincare). Vi vill förbättra självkänslan för alla människor runt om i världen. Vi är övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhälsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) är att balansera upp hudens endocannabinoidsystem (ECS).

Vetenskapen och forskningen kring vårt endocannabinoidsystem utvecklas snabbt och vi är därför ödmjuka inför vårt uppdrag. Vi är inte perfekta och försöker hela tiden förbättras. Att bygga ett företag blir aldrig färdigt, det är en ständigt pågående process där spelplanen hela tiden ändras. Vi är redo att leda hudvårdsindustrin mot en bättre, mer effektiv och långsiktigt hållbar framtid.

CHRISTOPHER GENBERG – CBD-NÖRD / VD

VAD 1753 SKINCARE DRÖMMER OM

Visionen är att förbättra självkänslan för alla, på både kort- och lång sikt, runt om i världen. Floranies grundare är övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhälsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) är att ge en boost till och balansera upp hudens endocannabinoidsystem.

Vår hud har utvecklats under 1,9 miljoner år av evolution och är ett av de mest fantastiska, unika och smarta organ vi människor har. Det är dags att vi börjar använda dess naturliga funktioner i detta extraordinära system.

Om du har en känslig eller obalanserad hud så ge 1753 Skincares hudvårdskoncept en chans. Du kommer att häpna över resultatet.

För mer information om 1753 Skincare, cannabeauty och deras produkter besök 1753skincare.com. Ansiktsoljan med CBD och CBG säljs även här i min webshop.

Med reservation för eventuella felskrivningar.