Dermaplane Pro

DermaplanePro är världsledande inom certifieringsklasser, redskap, tillbehör och support i dermaplaning i USA och runt om i världen. DermaplanePro grundades i Arizona av Rikki Kusy 2009.

Tack vare Rikkis pedagogik är hennes kurs mycket populär. Hennes vision är att kursen ska vara intressant, kommunikativ och ge en gradvis inlärningsstrategi. Alla hudterapeuter som har tagit sin certifiering i Dermaplaning från DermaplanePro är avancerade i kunskap och teknik, då de genomgår en två-nivåskurs.

DermaplanePro är pionjärer när det gäller att sprida dermaplaning till nya marknader över hela världen. Deras certifieringskurser, redskap, tillbehör förbättras kontinuerligt, vilket är bidragande orsak till att de ger bästa utbildningarna, som resulterar med högsta säkerhet och framgång för terapeuter. De köper och/eller skapar högkvalitativa verktyg, redskap och produkter, som är tillgängliga för hudvårdsindustrin och dermaplaning.

DermaplanePro började utövas för 40 år sedan av hudläkare och plastikkirurger, för att förbereda huden inför en kemisk exfoliering. Senare användes det för ytbehandlingar och djupare kemiska peelingar. Idag är DermaplanePro helt annorlunda än den var när den lanserades. Resultaten är mycket bättre och mindre aggressiva. Kunderna upplever behandlingen som avkopplande. Det går att kombinera dermaplaning med olika metoder som t.ex. LED-mask, microneedling, IPL/laser, enzymer, masker, syreseruminfuser, hydrofacial, mikroström och nanoinfusion.

Dermaplaning är en anti aging-ansiktsbehandling, inte en metod för hårborttagning. I behandlingen används ett specialtillverkad skallpellblad speciellt för dermaplaning som avlägsnar döda hudceller, och på köpet avlägsnas även vellushår (persikofjun). Man låter skalpellen glida över huden efter ett visst mönster partiellt över hela ansikte med start från panna som avslut på halsen. Syftet med dermaplaning är att få en utmärkt mekanisk peeling, som passar alla utom den allra känsligaste huden.

För mer information om behandlingarna klicka HÄR.

Med reservation för eventuella felskrivningar.