Dermalux LED

1

POWERED BY TRI-WAVE MD, PIONEERING CERAMIC LED TECHNOLOGY

2

THE MOST CLINICALLY PROVEN WAVELENGTHS: BLUE 415NM, RED 633NM AND NEAR INFRARED 830NM

3

PERSPEX LED PROTECTIVE COVER FOR EASY SANITISATION

4

FLEXIBLE LED ARRAY DESIGN FOR FACE AND BODY

5

BASE UNIT TO SECURE LED ARRAY FOR OPTIMUM FACIAL POSITION

67 SINGLE AND MULTI-WAVELENGTH TREATMENT MODES

Multi-prisbelönt Dermalux® LED-fototerapi är en ledande, icke-invasiva behandling som utnyttjar kraften i naturligt ljus som ger ett synligt resultat med strålande, föryngrad och förfinad hud.

Hälsosam och vacker hud kan uppnås för alla med Dermalux®. 

En behandling ger omedelbar energi åt hudcellerna för att återuppliva en tråkig och trött hy. En behandlingskur ger långvariga synliga resultat som: stimulerar hudens naturliga föryngrings- och reparationsprocesser för att påskynda cellförnyelse, hjälper en problem hud, akne, rosacea och främjar en frisk hud.

Vi påverkas alla av ljusets kraft!

Ljus har många positiva effekter på våra kroppar; det hjälper oss att producera viktigt D -vitamin, främjar tillväxt, främjar välbefinnande och får vår hud att få lyster och GLOW.

Fototerapi förekommer naturligt runt omkring oss och bygger på principen att våra celler absorberar ljus och använder det för att förnya naturliga föryngrings- och reparationsprocesser. Olika våglängder stimulerar olika effekter i huden. Vi vet att pågående exponering för UV-ljus är mycket skadligt men kontrollerade nivåer av rött, blått och nära infrarött ljus har kliniskt visat sig vara fördelaktigt.

LED -fototerapi är en känd hudvårdsfavorit där tillämpningen av dessa fördelaktiga våglängder i hudens djupaste lager jobbar för att ge våra celler energi med beprövade föryngrande resultat. Det är ett naturligt svar som liknar växtfotosyntes genom en process som kallas fotobiomodulation. Hudceller som får energi fungerar bättre och kan regenerera upp till 200% snabbare vilket i sin tur leder till en mer ungdomlig, frisk och strålande hy.

Dermalux® LED -fototerapi

Dermalux® levererar hudspecifika behandlingar med hjälp av kombinationer av kliniskt beprövade våglängder av blått, rött och nära infrarött för att öka produktionen av kollagen och elastin, förbättra cirkulationen, minska rodnad och irritation och inflammerande bakterier.

Genom att använda den senaste generationens LED -teknik säkerställer Dermalux® en säker och målinriktad leverans av ljus med optimal intensitet för maximala hudförstärkande resultat.

Dermalux® är värmefri, kemikaliefri och skadar inte huden. Den har en utmärkt säkerhetsprofil och är fördelaktig för alla hudtyper utan downtime.

Vid hudtillstånd som rosacea, akne, psoriasis, pigmenteringar rekommenderas behandlingskur med täta sessioner för snabbare och bättre resultat.

Med reservation för eventuella felskrivningar.