BioReTherapy

CMed Aesthetics Srl är ett innovativt företag inom området estetisk medicin, dermatologi och plastikkirurgi. Född från fusionen av farmaceutiska och kommersiella färdigheter, närmade vi oss marknaden med två patenterade medicintekniska produkter. Våra grundläggande principer och värderingar förenar och definierar hur CMed Aesthetics fungerar i Italien och över hela världen. Vi håller oss ständigt uppdaterade om vetenskaplig utveckling och strategiska investeringar och tror att detta är förutsättningarna för vår verksamhets långsiktiga framgång.

https://www.cmedaesthetics.com/about-us/

BioReTherapy är en komplett medicinsk peelinglinje baserad på BioRePeelCl3® exfolierande kraft och efterbehandling med BioReHydra® Serum och BioReLift Cream, speciellt utvecklad för normal, kombinerad, torr och fet hud.

VITALISERANDE, ANTIOXIDANT OCH FUKTIGANDE. BioRePeelCl3® FND är en tvåfas topikal medicinteknisk produkt med specifik verkan för ansikte, hals och dekolletage.

Hur BioRePeelCl₃® FND fungerar
Synergin mellan de individuella komponenterna i BioRePeelCl3® återställer hudens optimala fysiologiska tillstånd, vilket gör produkten inte längre bara en peeling, utan en komplett estetisk och dermatologisk medicinsk behandling, idealisk för alla medicinska behov tack vare dess antioxidanta och fuktgivande verkan. Det är indicerat för användning på frisk hud, som en adjuvansbehandling för att förebygga akne och dess ärrbildningsresultat.

BioRePeelCl3® FND innehåller 35 % triklorättiksyra (TCA) förstärkt av en innovativ och funktionell blandning av AHA, BHA, PHA, aminosyror, vitaminer och GABA.

För mer information om behandlingsmöjligheterna klicka HÄR.

Med reservation för eventuella felskrivningar.