cellREVERSE kosttillskott

ALWAYS TRUST YOUR GUT.
IT KNOWS WHAT YOUR HEAD HASN’T FIGURED OUT YET.

NUCLEOcollagen

För en ung och frisk hud, hjärna och tarm. God hälsa genom dina cellers hälsa.

 • Nukleotider – en vetenskapligt balanserad och unik form av nukleotider. Den viktigaste ingrediensen i denna produkt är ett näringsämne som kallas nukleotider, ansvariga för en effektiv kopiering av varje cell i våra kroppar eftersom de är byggstenarna i vårt genetiska material (DNA/RNA).
 • Collagen – är en naturlig, mycket ren, bioaktiv ingrediens med ett proteininnehåll på över 97% (på torrviktsbasis). Det är ganska allmänt känt att collagen har många positiva effekter när det intas invärtes, särskilt för hudens, ledernas och broskets hälsa såväl som att det ger en ökad vitalitet.
 • Trans-Resveratrol – är en naturlig sammansättning som finns i flera växter som har visat sig ha kraftfulla antioxidanta egenskaper. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler, som tros vara förknippade med åldrande, hjärt-kärlsjukdomar och andra inflammatoriska medicinska tillstånd.

DrK cellREVERSE NUCLEOcollagen har följande fördelar:

 • Anti-inflammatorisk
 • Stärker tarmsystemets hälsa och förbättrar matsmältningen
 • Stärker benstommen
 • Förbättrar immunförsvaret
 • Stärker hjärta och blodkärl
 • Bidrar till att balansera blodsockernivåerna
 • Stärker ögonens hälsa
 • Förbättrar kvinnors hälsa
 • Förbättrar hudens hälsa och bidrar till ett friskare åldrande
 • Stärker hjärnans kognitiva funktioner

Använding:

Dagligt tillskott av DrK cellREVERSE NUCLEOcollagen förbättrar hudens återfuktning och barriärfunktion samt bidrar till en hälsosam hud-, hjärn- och tarmfunktion. 

Dagligt tillskott av 10g DrK cellREVERSE NUCLEOcollagen ger den optimala dosen av nukleotider och collagenpeptider för reparation av DNA, tarm och hud.

DrK cellREVERSE NUCLEOcollagen är ett pulver som blandas med vatten, juice, morgonsmoothies eller yoghurt.

RENOVO’biotic

Lita på din magkänsla

Probiotika för ett friskare liv
Probiotika är levande mikroorganismer som är säkra och naturliga ingredienser vilka kan intas som kost-/ kosttillskott. Probiotika är kända för sin gynnsamma inverkan på vårt immunsystem och våra tarmfunktioner. Idén att använda probiotika för att förbättra det psykologiska välbefinnandet genom BGA dök upp först 1880, men det var inte förrän 2006 som denna idé testades i förkliniska studier.

Fördelarna med probiotika för BGA beskrivs i flera studier och metaanalyser. En nyligen publicerad metaanalys tittade på 27 fall med behandling med probiotiska eller symbiotiska medel och visade på en klar förbättring av depression och ångest.

De positiva effekterna av probiotika är ofta och felaktigt förknippade med modulering av tarmens mikrobiom. Forskning visar dock att probiotika har sin egen direkta effekt på oss och att deras fördelar inte nödvändigtvis drivs av modulering av tarmfloran. 

Till exempel är prebiotika, mestadels fibrer, kända för att vara mycket effektiva när det gäller att på-verka mikrobiomet. I metaanalys av dem visar pro-biotika en gynnsam effekt på allmän ångest och depressionsbeteenden, vilket prebiotika inte gör.

DrK cellREVERSE RENOVO´Biotic med antioxidanta egenskaper för  friskare hud, tarmsystem och hjärnans åldrande.

Denna formula kombinerar 4 probiotiska stammar, selen och zink. 23 miljarder CFU/1g

Denna formulas stammar är skyddade med Bio-Support™-teknologi som gör att stammar kan överleva magens pH

 • Optimal stamval för GI-överlevnad

Probiotiska stammar
LACTICASEIBACILLUS PARACASEI är en välgörande bakterie som förekommer naturligt i både mun och tarm hos människor. Den producerar mjölksyra som hjälper till att sänka pH-nivåerna i matsmält-ningssystemet och hindrar tillväxten av skadliga bakterier. Detta förbättrar tarmens hälsa och krop-pens naturliga försvarssystem.

LACTOBACILLUSREUTERI är en väl studerad probiotisk bakterie som kan kolonisera ett stort antal däggdjur. Hos människor finns L.reuteri på olika delar av kroppen, inklusive mag-tarmkanalen, urinvägarna, huden och bröstmjölken. 

Mängden L.reuteri varierar mellan olika individer. L.reuteri förbättrar tarmhälsa, munhälsa, kvinnors hälsa och ämnesomsättning.

BIFIDOBACTERIUM LACTIS har främst dokumenterats inom tarmhälsa. Den har mänskligt ursprung och dess välgörande effekt påvisas via en stor mängd kliniska bevis hos barn och ungdomar. Bifidobacterium lactis stödjer tarmens hälsa, kroppens naturliga försvarssys-tem, kvinnors hälsa, munhälsa, metabolisk hälsa och leverns hälsa.

LACTOBACILLUS HELVETICUS är en mjölksyrabakterie som ofta används vid tillverkning av fermenterade mejeri-produkter. L.helveticus har sitt ursprung i mejeriprodukter och har valts ut för sina produktiva och probiotiska egenskaper. 

L.helveticus ger fördelar för tarmsystemets hälsa, kroppens naturliga försvarssystem, kvinnors hälsa, munhälsa och den främjar ämnesomsättningen.

Stärkande ingredienser: 
ZINK bidrar till underhållet av normal hud, normal DNA-syntes och normal syra-bas metabolism för att skydda celler från oxidativ stress. Zink hjälper också till att upprätthålla välmåendet i ben, hår och naglar.

SELEN bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress. Selen bidrar även till att bibehålla välmåendet i håret och ge friska naglar. Det är en antioxidant för upprätt-hållande av god hälsa som hjälper till att både bekäm-pa och skydda celler mot och minska fria radikalangrepp. 

ANVÄNDNING
Töm påsens innehåll under tungan på morgonen. Ät eller drick ingenting förrän 30 minuter efter intag.

Rekommenderas från 3 års ålder.

Med reservation för eventuella felskrivningar.