Onlinebokning

För att boka klickar du först på rubriken, och sen klickar du på den behandling du vill boka. när du har valt behandling får du även upp tillval som kan klickas i och läggas till i din behandling. Sedan väljer du att klicka dig vidare, fyller i formuläret och bekräftar din bokning. Kolla alltid att det har kommit en bekräftelse på mail när du har slutfört din bokning. Vid frågor kontakta info@hudstudion.com.

Läs gärna igenom bokningsvillkoren nedanför bokningsrutan för att undvika missförstånd.

Allmänna bokningsvillkor

• Närstående får ej närvara under behandlingen, varken i eller utanför behandlingsrum.
• Djur är ej välkomna i salongen.
• Kunder måste avboka eller omboka senast 24 timmar innan den planerade behandlingen. Vid avbokning inom 24 timmar innan behandlingen utgår en fakturering på 50% av tjänstens värde. För kostnadsfria tjänster utgår en fakturering med ett schablonbelopp på 500 kr. Maxdebiteringen för avbokningsavgifter är 2000 kr. Fakturaavgift tillkommer. Salongen förbehåller sig rätten att avboka fram till tjänstens starttid utan att kompensation utgår.

Accepterade betalningsmetoder är betalkort, Swish, Klarna, ePassi och presentkort.
Kontanter accepteras ej.

Presentkort återlöses ej och kan ej lösas in mot kontanter.
Betalning/Tillgodo via ePassi utnyttjas inom 6 månader (om inget annat anges) och återbetalas ej.

Särskilda bokningsvillkor som tillkommer vid kampanjer och erbjudanden

• Behandlingen måste utföras under den tid kampanjen avser och kan ej ombokas till annan månad. Bokning som görs utanför kampanjperioden kommer att avbokas automatiskt. Behandlingen kan ej överlåtas. Behandlingen kan ej betalas med presentkort eller ePassi (med undantag för specifika kampanjer för friskvård).
• Andra villkor kan tillkomma, dessa specificeras i så fall i informationen för kampanjen.

Med reservation för eventuella felskrivningar.