Friskvård

Riktlinjer för friskvård

Nya regler gäller för vilka behandlingar som är friskvårdsberättigade. Vid eventuella frågor hänvisar jag till Din arbetsgivare. Betalning på plats med kort, Swish eller Epassi. Observera att vissa tillval inte kan betalas med friskvårdspengar.

Avslappnande ögonbehandling

Avslappnande behandling för dig med spända, trötta och torra ögon. Rengöring, avslappnande maskinell massage av ögonområdet, avslutande produkter.
30 minuter, 695kr

Ansiktsmassage

Avslappnande massage av ansikte, dekolletage, axlar och nacke. Rengöring och avslutande produkter ingår.
30 minuter, 795kr

Friskvårdsbehandling Ansikte

Friskvårdsbehandling av ansikte där vi lägger fokus på avslappning och att gå ner i varv. I behandlingen ingår rengöring, en kortare massage av ansikte, hals och dekolletage, avslappnande ansiktsmask och avslutande produkter. Om du önskar kan portömning, frans- och brynfärg m.m. läggas till i behandlingen. Tillvalen är inte friskvårdsberättigade.
30 minuter, 995kr

Ljusterapi Dermalux Flex MD

Öka ditt välmående under de mörka månaderna med rött LED-ljus. Det är mest fördelaktigt att göra behandlingen på förmiddagen. I behandlingen ingår en lättare avtvätt, Dermalux Flex MD röda ljus i 30 minuter och avslutande produkter.
40 minuter, 895kr

Hudstudion är kopplad till Epassi. Betalning via Epassi utnyttjas inom 6 månader (om inget annat anges) och återbetalas ej.

Med reservation för eventuella felskrivningar.