Ansiktsbehandlingar

Tänk på att gärna komma osminkad, speciellt om du har lagt till fransfärgning. På så sätt får du lite längre tid att ligga i mask eller något annat. Samtliga behandlingar nedan utförs huvudsakligen med produkter från CIRCADIA.

Klassisk ansiktsbehandling

Hos Hudstudion ska det vara enkelt att välja behandling, för såväl nybörjare som proffs! Behandlingarna skräddarsys alltid efter hudens behov och eventuella önskemål. Vänligen notera att beskrivningarna nedan endast är exempel på vad som kan ingå.

Ansiktsbehandling 30 minuter

Exempel på hur en behandling kan se ut: Rengöring, hudanalys, peeling, mask, avslutande produkter.
30 minuter, 875kr

Ansiktsbehandling 50 minuter

Exempel på hur en behandling kan se ut: Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, portömning, mask, avslutande produkter.
50 minuter, 1.095kr

Aknebehandling 75-90 minuter

En specialutformad behandling med fokus på att lindra akne. Behandlingen skräddarsys men innehåller alltid Demalux Flex MD. Passar dig med mild till måttlig akne. Vid svårare akne rekommenderar jag en konsultation för att lägga upp en personlig plan.
75-90 minuter, 1.495kr


Signaturbehandling Oxygen RX

Denna behandling är speciellt framtagen av Circadia och finns därför endast hos auktoriserade behandlare.

Oxygen RX är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, antiinflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en aknebenägen hud. Oxygen RX verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som den ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med akne, rosacea och synliga kärl. Behandlingen avslutas med en noggrant anpassad mask. Kan med fördel göras som kur. Kontakta Hudstudion för en personlig konsultation och offert.
45-60 minuter, fr. 1.295kr


Diamond Microdermabrasion

Avkopplande behandling där vi med ett speciellt munstycke slipar av det yttersta hudlagret för att få fram en fräschare och klarare hud samtidigt som fina linjer reduceras. Vakuumet i munstycket hjälper lymfan att dräneras vilket reducerar svullnad i ansiktet. Microdermabrasion stimulerar även återuppbyggnaden av huden som i sin tur ger huden lyster, spänst och vitalitet. I behandlingen BAS ingår hudanalys, rengöring, diamond microdermabrasion, kortare portömning eller seruminfusion (spray) vid behov, mask samt avslutande produkter. I PLUS lägger vi till en kemisk peeling.
BAS 60 minuter, 1.195kr
PLUS 75 minuter, 1.345kr


Tillval till bokad ansiktsbehandling


Vitamin A Accelerator (Retinol 2,5%)
5 minuter, 1 lager 495kr, 2 lager 795kr

Dermaplaning
30 minuter, 800kr

Portömning (eller längre portömning)
30 minuter, 350kr

Fransfärg
15 minuter, 350kr

Brynfärg ink. ansning (ej formning)
15 minuter, 350kr

Frans- och brynfärg ink. ansning (ej formning)
20 minuter, 400kr

Med reservation för eventuella felskrivningar.