Återbetalnings- och returpolicy

När du handlar hos Hudstudion (Two Ferns AB) har du vanligtvis 14 dagars ångerrätt. Du kan meddela oss att du ångrar köpet och sedan returnera varan/varorna till oss. Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan. Om tidsfristen går ut på en lördag eller helgdag förlängs fristen till följande arbetsdag.


Följande föremål är undantagna från ångerrätten:
• Förseglade föremål, p.g.a. hälsoskydd eller hygienskäl
Om förseglingen är bruten kommer varan inte att tas emot som retur.

För att kunna använda din ångerrätt måste du kontakta Hudstudion via info@hudstudion.com.


VIKTIGT vi förväntar oss att du skickar varan/varorna så snart som möjligt efter att du har meddelat om avbokning/återkallelse. Du måste skicka tillbaka varan/varorna senast 14 dagar efter att du har ångrat dig.

När du behöver returnera varor bör du se till att varorna är säkert packade. Du ansvarar för paketet och dess innehåll tills vi tar emot det på plats. Därför rekommenderar vi starkt att du sparar ett kvitto från speditören och eventuellt spårningsnummer.


Brist på originalförpackning kan utgöra en försämring, så för att vara säker på att kunna få alla dina pengar återbetalda rekommenderas att varan/varorna returneras i originalförpackning och med försegling.


OBS! Öppnade och/eller använda hygienprodukter får inte returneras av hälso- och hygienskäl. Om en vara returneras i strid med vår returpolicy är vi inte skyldiga att återbetala dig för varan/varorna.När du returnerar varan/varorna måste du själv stå för fraktkostnaderna och skicka paketet till följande adress:

Hudstudion
att: RETUR
Ormbunksvägen 29
645 52 Strängnäs